Loading

Бизнес

Unusual as well as Irreverent Marc by just Marc Jacobs Wrist watches

Unusual as well as Irreverent Marc by just Marc Jacobs Wrist watches

Marc by way of Marc Jacobs Wristwatches

rolex piece Look-alike Check out Web page Reviews

rolex piece Look-alike Check out Web page Reviews

Tips on how to separate accurate as well as phony the way to recognize Yakedeluo view Yakedeluo,

Tips on how to separate accurate as well as phony the way to recognize Yakedeluo view Yakedeluo,

Reports Evaluate:

Скоро в ковачевското село Лобош ще заработи хлебна къща

Ще бъде направен ремонт на старата пекарна в населеното място по проект. Вече е подписан договора за неговата реализация.

Започва настаняване на служители в общината по програма''Старт в кариерата''

Процедурата по нея стартира със заповед на социалния министър Тотю Младенов, съобщиха от общината.

104 605 лв. са приходите на екокомплекса в Ковачевци за 2011 г.

104 605 лв. са приходите на Националния детски екологичен комплекс в Ковачевци за миналата година. Пълните пансионни нощувки за 2011 г. са 7 660. Те са намелели с 1/3 спрямо 2010, когато са били 11 214. В момента в екокомплекса работят 15 души, въпреки че камериерският състав бе съкратен. Към щатните бройки бе причислена охраната на комплекса. Средства

на 29ти Сирищник без ток за два часа

На 29.03.2012 г. /14.00 - 16.00 часа/ - с. Сирищник - централна част

Източник: ЧЕЗ

 

Съобщение от ЧЕЗ за Ковачевци

На 21.Юни.2011 година от 14:00 часа до 16:00 часа в село Сирищник се очаква да има прекъсвания на електрозахранването и/или възможни смущения, поради: изнасяне (рециклиране) на eл.

Андреа ще прави кънтри туризъм в Сирищник

Какво точно е повлияло на избора на Андреа, не е ясно. Дали свързаното с президента на България село Сирищник е наклонило везните в полза на покупката, или природните дадености и близостта до София са сторили това, не е ясно.

Проверяват над 40 лукс имота около Лобош

Инспекциите са по разпореждане на Дирекция "Национален строителен контрол" и ще се извършват съвместно с представители на общината. Предвижда се да бъдат проверени над 40 обекта. За инспекциите няма да се ползват лодки, защото до всички постройки има път.

"Става въпрос за около 40 големи къщи, които обаче не са палати като тези, които показваха по телевизията", поясни Станимиров.

Драгановеца прострелян по поръчка на „Килърите“?

В нощта на атентата, хотелът на Драгановеца край язовир Лобош, е бил претъпкан. След изстрелите обаче, гостите на комплекса светкавично се разотишли. Единственият свидетел на случката е самата жертва Стоян Кръстев. Пернишкият гангстер видял сянка в храсталаците, но не видял лицето на стрелеца.

Лобош става ръзвъдник на риби бройлери

За финансиране ще се кандидатства по програмата "Аквакултури и рибовъдство". Фермата в язовира, преименуван сега в "Пчелина", ще конкурира най-голямата подобна у нас - тази на починалия в "Сървайвър" Нончо Воденичаров в Раднево.

Разпространи съдържание