Loading

Блог DimitroVrep1992

Заловиха крадци на телефонни кабели в Ковачевци

Кражба на телефонни кабели е станала на връх Гергьовден в Ковачевци. Граждани подали сигнал до полицията. При спецоперация на радомирските криминалисти са задържани четирима души. Те са срязали и откраднали 103 метра телефонен кабел в селото. Иззет е и автомобила на групата "Фолксваген Голф", в който е била част от плячката. Кабели са намерени и в дома на един от извършителите.

Откриват паметник на Методи Андонов в с. Калище със спектакъл на Нешка Робева

Със спектакъла "Забравените" на Нешка Робева ще бъде открит паметник на Методи Андонов в центъра на с. Калище. Датата на събитието все още не уточнена. Робева е първата, която се е отзовала на поканата от общината. Издигането на паметник на известния български режисьор, бе решено в навечерието на неговия 80-ти рожден ден.

Затвор за нарколабораторията в Ковачевци

Рецидивистите Румен Величков на 39 години и 44- годишният Петър Филипов получиха ефективни присъди за производство на амфетамин.

Деца от Ковачевци рисуваха за прегазения Явор

Деца от Ковачевци рисуваха за прегазения Явор Иванов от Перник. Благотворителната изложба-базар бе по поводВеликден, съобщи кметът на общината Васил Станимиров. „Събрахме от рисунките 150 лв. Не са много, но всепак е нещо“, поясни Станимиров. Явор бе прегазен преди време от три коли и остана без ръка. До момента са му извършени 8 хирургични интервенции като последната бе за трансплантация на кости на крака. Момчето бе блъснато от мотоциклетист и прегазено от джип и две леки коли в

104 605 лв. са приходите на екокомплекса в Ковачевци за 2011 г.

104 605 лв. са приходите на Националния детски екологичен комплекс в Ковачевци за миналата година. Пълните пансионни нощувки за 2011 г. са 7 660. Те са намелели с 1/3 спрямо 2010, когато са били 11 214. В момента в екокомплекса работят 15 души, въпреки че камериерският състав бе съкратен. Към щатните бройки бе причислена охраната на комплекса. Средства

Разпространи съдържание