Loading

Андреа ще прави кънтри туризъм в Сирищник

Какво точно е повлияло на избора на Андреа, не е ясно. Дали свързаното с президента на България село Сирищник е наклонило везните в полза на покупката, или природните дадености и близостта до София са сторили това, не е ясно. Запознати с недвижимотите обаче отчитат бизнесменският нюх на фолк дивата, първо защото блондинката е купила занемарената къща на символична цена и второ, защото се намира в гориста местност, по пътя за „Петкова махала", където въздухът е много свеж и панорамата - изключително красива. Ремонтът на порутената постройка щял да бъде грандиозен и ще струва много повече на Андреа, отколкото самата къща. Но тя правилно е преценила , че селото е спокойно, няма престъпност и е близо до столицата.

Гаджето на Кубрат Пулев - Кобрата, става съседка на президента Георги Първанов

Най-щастливи от избора на атрактивната фолк певица са жителите на президентското село. Те са радостни, че Андреа им е станала комшийка още в началото на годината и се надяват в бъдеще да общуват с красивата изпълнителка. Дали Андреа ще стане по-земна, слизайки до нивото на обикновените хорица, е въпрос, чийто отговор ще даде времето. Но едно е ясно - че тя ще осъществи отлично оригиналната си бизнес идея. В Сирищник Андреа смятала да прави селски туризъм.

Източник: http://kliuki.bg/162512/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82-%D0%B2-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BA/