Loading

Фестивал на радостта в Ковачевци

Закрит бе 16-ия „Фестивал на радостта" за деца от социални домове, който се проведе в Ковачевци. Той се проведе в Националния детски екологичен комплекс в селото и продължи цялата изминала седмица. Децата и ръководителите си тръгват щастливи след 7 прекрасни дни, изпълнени с песни, танци, театрални постановки, карнавална въртележка, спортни игри и разходки по поляните и горските пътеки. На подредената изложба върху стъклени предмети грейнаха слънца,пъстри цветя, животинки и красиви абстракции.

Незабравими ще останат и вечерите на музиката и танците, дискотеките, спектакълът на Столичния куклен театър и детското шоу на Нани, Дани и диджей Елвис. На гала концерта под мотото „Доброто ражда добро" посрещнаха и скъпи гости представители на местната власт в Перник и Ковачевци, дарители и жители на Ковачевци.

Със самочувствие на истински артисти, без ръководители на сцената, без подканващите думички на режисьора, децата изнесоха един вълнуващ спектакъл. Така галаконцертът се превърна в един емоционален вулкан, който освободи душите им, дава им нови сили и вяра в доброто

Източник: mirogled.com